Ruth Bellinkx

'Kijken, kijken en dan ineens een hele nieuwe wereld zien van mogelijkheden om jezelf én de ander te ervaren. Dat niets zomaar is wat het lijkt. Deze blik heb ik meegenomen uit mijn professionele werk met beeldend kunstenaars. Het raakt me steeds  opnieuw wanneer tijdens het werken met mensen het potentieel aan mogelijkheden oplicht en vastgepakt kan worden.'

Ruth Bellinkx (1972) werkte in de kunstwereld waar zij beeldend kunstenaars ondersteunde in het positioneren van hun werk in een internationale context. De afgelopen jaren bouwde zij haar eigen praktijk uit als coach, trainer en relatietherapeut. Op het kruispunt van haar eigen geraaktheid plaatst Ruth in het licht wat nog niet waarneembaar was. Zij werkt respectvol en met veel warmte, wat past bij haar Vlaamse ziel. Doelgericht en to-the-point helpt ze met het zetten van nieuwe stappen in ontwikkeling, ook langs de plekken waar het schuurt. In haar werk als therapeut en begeleider schept Ruth een bedding waarin de mogelijkheid tot heling wordt geboren.

Opleidingen: Kunstgeschiedenis van de hedendaagse kunst aan de Universiteiten van Gent en Amsterdam, Professionele Begeleiding, De Maskermaker, Opleiding Relatietherapie, Masterclass: de bewegingen van de ziel.

Direct contact met Ruth Bellinkx

In welke opleidingen kom je Ruth Bellinkx tegen?