Verzorging

Bij Phoenix kom je om te groeien, te leren en nieuwe ervaringen op te doen. Wij vinden het belangrijk dat je dat kunt doen in de relatieve rust en beslotenheid van je eigen groep. Onze verschillende locaties in Utrecht geven aan al onze opleidingen en workshops maximaal de ruimte. 

Heb je je aangemeld voor een workshop, opleiding of individueel gesprek dan word je altijd geïnformeerd over in welke vestiging je verwacht wordt. Al onze vestigingen zijn goed te bereiken met de trein. 

Lunches

Elke locatie heeft een eigen keuken, waar onze collega's van de verzorging met aandacht, liefde én biologische ingrediënten de lunch verzorgen.  

Er wordt elke dag een vegetarische, glutenvrije soep bereid. Daarnaast staan er sla, salade, broodbeleg en diverse broodsoorten - waaronder speltbrood - voor je klaar. Ons brood komt van bakkerij Moolenbeek en wordt ambachtelijk en traditioneel bereid, van het kneed- en rijsproces tot aan het bakken toe. Stel zelf je ideale lunch samen, pas deze aan je (dieet)wensen en voorkeuren aan en eet smakelijk!  

Medewerkers

Als je op een van onze locaties binnenstapt, word je verwelkomd door onze medewerkers van de verzorging.

Gerard Pessel, Annette, Laura, Ilonka, Philip, Annemiek, Assia en Astrid (op de foto) en Rachida en Linda maken je graag wegwijs in onze panden.

 

Logo Bakkerij Moolenbeek  Logo BD Totaal