Supervisiegroep voor vrouwen

Hoe ervaar jij jezelf in je werk en persoonlijk leven? Hoe vind jij jouw evenwicht in een veelvragend bestaan? Hoe voed je jezelf als professional en waar vind je rust? 

Deze supervisiegroep is een ontmoetingsplaats voor vrouwen. Ieder brengt vragen en casussen mee uit haar werkpraktijk en samen onderzoeken we mogelijke interventies en werkvormen. Een ander element in deze supervisiegroep is de ontmoeting met andere vrouwen en stilstaan bij jezelf en jouw wensen en verlangens ten aanzien van leven en werk. 

We ontmoeten elkaar zeven middagen verspreid over het jaar. Samen maken we een plek om te delen in elkaars ervaring en vakmanschap.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding?

Vrouwen die zoeken naar evenwicht in leven en werk en die samen met andere vrouwen willen vormgeven aan hun professionaliteit. Deze groep is met name bedoeld voor vrouwen die op zoek zijn naar een groep om voor langere tijd mee op pad te gaan.

Om deel te nemen aan deze supervisiegroep vragen we van je dat je al het een en ander aan persoonlijke en professionele ontwikkeling hebt gedaan, denk aan de Driejarige opleiding in Professionele Communicatie.

Vorm

Deze supervisiebijeenkomsten zijn verspreid over zeven middagen.

Kosten

€ 950,00 inclusief koffie en thee.

Opleiders

  • Mirjam Dirkx

    "Zoals ik steeds weer in de tonen van de piano mijzelf kan terugvinden, zo luister ik naar de ander." Lees meer

Uitgebreide informatie Direct aanmelden