Eros in begeleidingswerk, een aanraking op de grens

Een aantal dagen om te kijken naar eigen vragen over hoe je eros gericht inzet in het vak en gebruik maakt van je mannelijke en vrouwelijke energie. Hoe word jij hierin uitgedaagd? Waar liggen jouw mogelijkheden en waar jouw grenzen?

Aan de hand van archetypen en maskers verken je de weg van mannen en vrouwen op hun pad met eros. Je leert wegwijzer en spiegel te zijn in wakker maken en begrenzen.

De opbrengst van deze dagen is een doorleefd beeld van je eigen resonantie en het effect dat je hebt vanuit je eigen sekse, en een goedgevulde gereedschapskist op je eigen maat.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding?

Deze masterclass is bedoeld voor ervaren begeleiders en trainers die thema's rondom eros en aanraking op de grens tegenkomen in hun werk. Voor wie met mensen werkt in coaching, therapie en training en zich verder wil ontwikkelen in het werken met de parel van intimiteit en seksualiteit.

We gaan ervan uit dat je Systemisch Werken en minimaal één andere vervolgopleiding hebt gevolgd, of een vergelijkbaar traject elders.

Studiepunten en accreditaties

Deze opleiding is geaccrediteerd door de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (37 PE-punten), de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (157 SBU/5,6 EC), Landelijke Vereniging Psychosicaal Werkenden (60 punten) en de Nederlandse orde van Beroepscoaches (36 PE-uren).

     

Vorm

Deze masterclass duurt 6 dagen.

Kosten

€ 1.450,00

Opleiders

  • Morten Hjort

    "In de ontmoeting komt verwonding en verborgen potentieel steeds weer in het licht." Lees meer

  • Joke Goudswaard

    "Licht en schaduw samen, dat is zo mooi!" Lees meer

Ervaringen

  • Eros voller inzetten

    Met bibber meldde ik mij aan voor deze masterclass, de eerste editie. Op treffende manier werd het allerkwetsbaarste in mij belicht. Diepe doorvoeling op zuivere wijze om er voor altijd van te blijven houden. Met ruimende wind in de rug is deze Odysseus huiswaarts gekeerd. Ik zet teruggevonden eros voller in, zowel privé als in mijn begeleidingspraktijk. Aanbevolen vanuit een mannenhart! - Michiel

Uitgebreide informatie Direct aanmelden