Opleiding Transactionele Analyse

In deze tiendaagse opleiding maak je kennis met de basisbegrippen van Transactionele Analyse. Transactionele Analyse is een communicatiemodel en een ontwikkelingstheorie. TA biedt kennis, inzicht en vaardigheden met betrekking tot de communicatie tussen mensen, teams en organisaties. Daarnaast geeft ze een helder en inzichtelijk referentiekader om de persoonlijke ontwikkeling van mensen en organisaties te observeren en te verstaan. Het heldere, pragmatische begrippenkader geeft je een kapstok om de eindeloze complexiteit van onze innerlijke ervaring aan op te hangen.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Voor ervaren begeleiders

Deze opleiding is beroepsondersteunend en bedoeld voor ervaren begeleiders, opleiders en trainers die TA willen leren kennen en gebruiken naast stromingen die zij zich eerder hebben eigengemaakt en al in praktijk brengen.

Studiepunten en accreditaties

Aan deze opleiding zijn 60 PE-uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Met deze PE punten kunnen NOBCO coaches hun continue ontwikkeling aantonen in een EIA assessmentprocedure, ter verkrijging van het certificaat van EMCC Foundation, Practitioner, Senior Practitioner of Master Coach. Meer informatie treft u aan op nobco.nl.

Daarnaast is de opleiding erkend door de European Association for Transactional Analysis (EATA) en de International Transactional Analysis Association (ITAA) en kan, indien gewenst, onderdeel uitmaken van het internationale TA-examentraject. Het TA 101-certificaat bekrachtigt je kennismaking met Transactionele Analyse.

De opleiding is tevens geaccrediteerd door de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (205 SBU/7,3 EC), Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (61 PE-punten) en de Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden (100 punten).

  EATA Logo Klein     

Vorm

Deze opleiding duurt 10 dagen.

Kosten

€ 2.600,00 inclusief koffie, thee en lunch

Opleiders

  • Sander Reinalda

    "Een ontmoeting creëren waarin mensen nieuwsgierig naar zichzelf kunnen zijn en groeien in autonomie." Lees meer

Uitgebreide informatie Direct aanmelden