Proeverij vervolgopleidingen

Phoenix zet de deuren open!

Ben je al een tijdje op zoek naar een vervolgopleiding? Of rond je dit jaar de driejarige af en overweeg je een volgende stap? Op 30 maart kun je langskomen en ervaren wat we je te bieden hebben als het gaat om het verdiepen van jouw vakmanschap. 

In de proeverij presenteren we alle vervolgopleidingen van Phoenix. We geven je informatie, en aan de hand van korte workshops kun je ervaren wat je mag verwachten van de opleiding van jouw keuze. Ook als je nog niet precies weet wat je volgende stap zal zijn, is dit een waardevolle avond. Naast de ervaring die de verschillende workshops je geven, zijn er diverse trainers aanwezig die graag met je meekijken naar wat een passend vervolg zou zijn: zoek je naar specialisatie of verdieping?

We hebben het programma zo ingericht, dat je twee vervolgopleidingen kunt meemaken. Onze trainers geven korte workshops zodat je aan den lijve ondervindt wat je van de diverse opleidingen kunt verwachten. De workshops duren 45 minuten.

Programma

18.30 uur
Systemisch Werken
Masterclass De bewegingen van de ziel
Eros in begeleidingswerk
Ambacht van het hart
Professionele Begeleiding van Organisaties
Trainersopleiding

19.30 uur PAUZE

19.45 uur
Systemisch Werken
De relatie als spiegel
Het Helende Verhaal
Op de rand van het licht
De Maskermaker
TA Masterclass

Aangepast programma

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus schorten wij alle bijeenkomsten tot 1 juni op. De Proeverij gaat echter wel door! Juist in deze tijden van coronacrisis vinden wij het van belang om elkaar te blijven ontmoeten én we zoeken naar nieuwe wegen om dat te doen. De afgelopen dagen hebben we – noodgedwongen in deze tijd van afstand houden – al onze opleidingen via online platform Zoom voortgezet en onze ervaringen zijn positief. Vandaar dat we hebben besloten om ook onze proeverij via Zoom aan te bieden. Het zal anders zijn dan anders, maar naar ons idee toch waardevol; we weten immers niet wanneer we onze bijeenkomsten weer kunnen oppakken.

Degenen die zich hebben ingeschreven, krijgen hiervan persoonlijk bericht en een link naar de bijeenkomsten van jouw keuze.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding?

Deze avond is bedoeld voor cursisten en oud-cursisten die op zoek zijn naar een volgende stap. Ben je al een tijdje niet meer bij ons langs geweest en wil je gewoon weer eens je licht opsteken? Ook dan ben je van harte welkom.

Datum

30 maart 2020

Kosten

Deze workshop is gratis. Aan deze Proeverij zijn geen kosten verbonden. We stellen er wel prijs op dat je je afmeldt als je niet kunt komen. Dan kunnen we jouw plek geven aan iemand van de wachtrij.

Opleiders

Uitgebreide informatie Direct aanmelden