Contact & verbinding

In het samenleven en -werken wordt telkens weer een beroep gedaan op ons vermogen om persoonlijk contact te maken én te onderhouden. Contact maken is al het doen en laten van mensen, waardoor zij de ‘aanraking’ met zichzelf en de ander zoeken. Hoe wij mensen dat doen heeft te maken met onze levensgeschiedenis en de patronen die van daaruit ontstaan.

Patronen kunnen blokkerend werken in het maken en ervaren van contact. We blijven dan ‘vastzitten’, we zijn gebonden in plaats van dat onze energie vrij kan stromen en wij ons kunnen verbinden met de ander. In deze workshop leer je de ontmoeting met jezelf en de ander zodanig aan te gaan dat het tot verdieping leidt.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Voor wie is deze workshop?

Ieder die het contact met zichzelf en zijn medemensen in privé en werk wil intensiveren en verdiepen. Contact zodanig, dat het energie geeft en leidt tot verbinding.

Studiepunten en accreditaties

Deze workshop is geaccrediteerd door de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (37 SBU/1,3 EC).

Vorm

Deze workshop duurt twee dagen.

Kosten

€ 450,00 inclusief koffie, thee en lunch.

Opleiders

  • Mariët van Cooten

    "Stil staan bij wat is en wat was, om te worden wie je ten diepste bent." Lees meer

Ervaringen

  • De wijde binnenwereld

    Van binnen naar buiten… zo simpel gezegd, maar o zo moeilijk om in de praktijk te brengen. Mariët liet ons met behulp van oefeningen en verhalen ervaren dat wij dit wel degelijk kunnen bereiken! Met respect voor ieders verhaal en grenzen, konden we in een veilige omgeving ervaren dat verbinding verrijkend is. Ik trek met de opgedane inzichten vol vertrouwen de wijde (binnen)wereld in. - José

     

Uitgebreide informatie Direct aanmelden