De maskers

Een poort naar diagnostiek van binnenuit

'Ken je mij? Wie ben ik dan?'

Een workshop over diagnostiek van binnenuit. Voor mensen die handvatten willen krijgen in het zichzelf inzetten als instrument in de ontmoeting.

In de aanpassing aan de wereld en in het maken van een ego verliezen we een deel van onze openheid en heelheid. Dat is de prijs van het op aarde komen. Soms leidt dit tot een manier van zijn waarin de speelruimte ontbreekt: een karakterstructuur, doorwerkend in lichaam, ziel en in contact. Vooral onder druk klampen we ons aan zo’n masker vast.

In deze workshop onderzoek je hoe de polariteiten hemel – aarde, vervulling – tekort, samen – apart, vertrouwen – wantrouwen, pijn – geluk, controle – overgave doorwerken in jezelf en in de communicatie. Met welke polariteiten ben jij ‘van huis uit’ vertrouwd? 

Tijdens deze verkenningstocht van de maskers, met hun schaduwkant en kwaliteiten, vergroot je je kunde als begeleider.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Voor wie is deze workshop?

Mensen die zich als professional willen leren inzetten als instrument in de ontmoeting. Deze workshop is er ook voor wie naar aanleiding van het boek de Maskermaker wil ervaren en leren over de karakterstructuren. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij bereid en in staat zijn hun persoonlijke ervaringen in te brengen.

Studiepunten en accreditaties

Deze workshop is geaccrediteerd door de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (33 SBU/1,2 EC) en de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (6 PE-punten).

  Logonbvh Klein

Vorm

Deze eendaagse workshop heeft een avondprogramma.

Kosten

€ 350,00 inclusief koffie, thee, lunch en avondeten.

Opleiders

  • Joke Goudswaard

    "Licht en schaduw samen, dat is zo mooi!" Lees meer

Ervaringen

  • Dit smaakt naar meer

    In het tijdsbestek van een dag ervaren wat de dynamiek is van de verschillende maskers. Dat smaakt naar meer!

Uitgebreide informatie Direct aanmelden