Emotioneel lichaamswerk voor mannen en vrouwen

Ons lichaam is het meest directe instrument in de ontmoeting. Hoe meer we in ons lichaam aanwezig zijn, hoe meer we ervaren en voelen, hoe meer we in contact zijn met onszelf en de ander. Via ons lijf worden we bewogen, worden we geraakt en aangeraakt: lichamelijk, cognitief, emotioneel en spiritueel.

In deze workshop gebruiken we het lichaam als bron. Je leert ruimte maken om aanwezig te zijn in je lichaam en erin te ontspannen, het te leren kennen en die informatie in te zetten in de (professionele) ontmoeting. Je gaat laag voor laag de weg terug naar binnen, waar zowel vreugde als pijn worden aangeraakt, waar de gestolde beweging kan worden afgemaakt en de levensenergie weer gaat stromen. Je wordt je bewust van wat je nog niet voelt. Je leert je openen voor je gevoeligheid, voor de rijkdom aan sensaties en emoties. We brengen ons lichaam in beweging, zodat het ons weer kan bewegen.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Werkwijze

Korte stukken theorie, emotioneel lichaamswerk (o.a. Bio-energetica, Reichiaans ademwerk, lichaamsmeditaties), traumawerk, begeleidingsoefeningen en deelrondes.

Studiepunten en accreditaties

Deze workshop is geaccrediteerd door de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (55 SBU/2 EC) en door de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (12 PE-punten).

  Logonbvh Klein

Vorm

Deze workshop duurt twee dagen.

Kosten

€ 450,00 inclusief koffie, thee en lunch.

Opleiders

  • Anca Poll

    "De brug naar geluk is het verlies nemen en het verlorene aannemen." Lees meer

  • Remco Holstege

    "Beweeg wat je weet, weet wat je beweegt." Lees meer

Uitgebreide informatie Direct aanmelden