Luisteren naar je lichaam

Thuiskomen bij jezelf. Thuiskomen in je lichaam, bij de vrouw die jij bent. Je lichaam vertelt vaak een ander verhaal dan je hoofd. Pijn uit je jeugd of onuitgewerkte conflicten uit je geschiedenis liggen opgeslagen in al je cellen.

In deze workshop gaan we met onze aandacht naar de blokkades in je lichaam toe, zodat je levensenergie daar weer kan stromen en je weer durft te luisteren naar je lichaam. Wie ben jij in een bepaalde situatie of in contact met een ander en hoe geef je daar op je eigen wijze uiting aan? Bij jezelf zijn in contact met een ander vraagt dat je je eigen plek inneemt. Hoe doe jij dat?

Je mooiste instrument, je lichaam, leer je gebruiken in contact met jezelf, je systeem van herkomst en de ander. Thuiskomen.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Voor wie is deze workshop?

Vrouwen die meer op hun lichaam willen vertrouwen, het met aandacht willen bewonen en voelen, zodat ze zijn boodschap leren verstaan.

Voor professionals is dit een workshop om de wijsheid van je lichaam meer in te leren zetten in contact met cliënten. Daarnaast leer je de informatie die het lichaam van de cliënt je geeft optimaal te gebruiken in de begeleiding.

Studiepunten en accreditaties

Deze workshop is geaccrediteerd door de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (60 SBU/2,1 EC).

Vorm

Deze workshop duurt twee dagen.

Kosten

€ 450,00 inclusief koffie, thee en lunch.

Opleiders

  • Mariët van Cooten

    "Stil staan bij wat is en wat was, om te worden wie je ten diepste bent." Lees meer

  • Wietske Jansen Schoonhoven

    "Het onbenoembare zichtbaar maken." Lees meer

Uitgebreide informatie Direct aanmelden