Man en levensenergie

Ken je die momenten dat je aanvoelt dat er iets is? Dat het leven zijn gang lijkt te gaan en er toch iets niet klopt. Je raakt het contact met jezelf en de ander kwijt. Je verdwaalt in goede bedoelingen en het najagen van resultaten, zonder te beseffen dat je van je eigen kern afdwaalt. Of je loopt vast in ingesleten gewoontes. Hoe kun je breken met het patroon van geslotenheid of terughouden? 

In deze workshop leer je de tekens van je lijf verstaan. Over de beweging die je alsmaar maakt en over de beweging die je heel graag zou willen maken - maar nog niet durft. Vanuit jouw wil om te leren en groeien, onderzoek je je pantseringen, je gevoeligheden en je geraaktheid in het contact met andere mannen. In hun spiegeling krijg je helderheid over wat je te doen staat en ervaar je bekrachtiging en aanmoediging om stappen te zetten. Door jezelf in je eigen tempo toe te vertrouwen aan de groep, bekrachtig je je eigen man-zijn. Zo verstevig je het contact met jezelf en met de ander.

We dagen je uit, buiten de gebaande paden, door middel van meditaties, oefeningen en ontmoetingen: doen en ervaren is het motto. Je zet stappen in de richting die jij gekozen hebt. Niet zonder consequenties, want dit doet een appèl op wie je bent, waar je voor staat en waar je voor wilt gaan. Zo hervind je je kracht en je levensenergie. 

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Voor wie is deze workshop?

Je bent welkom als je de workshop Mannenkracht hebt gevolgd of anderszins persoonlijk (lijf) werk hebt gedaan. Als je twijfelt of deze workshop geschikt is voor jou kan je contact opnemen met één van de trainers.

Vorm

Deze workshop duurt drie dagen.

Kosten

€ 725,00 inclusief koffie, thee en lunch.

Opleiders

  • Pieter Berger

    "Diep van binnen is ieder mens intact" Lees meer

  • William Wilson

    "Mensen die hun diepste bestemming voelen, hebben zo'n ontroerende twinkeling in hun ogen." Lees meer

Uitgebreide informatie Direct aanmelden