Neem me zoals ik ben: liefdestherapie voor singles

Vaak zijn singles minder beschikbaar voor een partner dan ze zelf denken. Er kunnen gebeurtenissen in je leven zijn, of in het leven van je familie, die zoveel aandacht vragen dat je – vaak onbewust – minder vrij bent dan je denkt. Misschien word je zo opgeslokt door je carrière dat je voor een partner moeilijk benaderbaar bent, of deze zelfs afschrikt. Het kan zijn dat je nog zo vastzit aan een ex-partner dat er weinig ruimte overblijft voor een nieuwe liefde – hoe graag je die ook wilt. Ook zorgen om of voor familieleden of familiebezittingen kunnen maken dat je moeilijk toekomt aan iemand anders in je leven.

In Liefdestherapie voor singles onderzoeken we wat er tussen jou en een eventuele partner in staat. En wat er nodig is om ruimte voor de liefde te maken. Dynamieken uit je systeem van herkomst worden zichtbaar gemaakt, en je krijgt andere perspectieven op hoe jij omgaat met je (liefdes)energie. Steeds is de centrale vraag: hoe zegt het iets over jou dat je een liefdespartner niet kunt vasthouden of toelaten? Je leert jouw antwoord kennen op deze vraag en van daaruit andere keuzes maken.

Deze vorm van liefdestherapie is erop gericht om jou inzicht te geven in jouw liefdespatronen. Je leert hoe je ruimte kunt maken voor een eventuele partner of hoe je zicht krijgt op wat je te doen staat om je met iemand te verbinden. Een workshop waarin je waarschijnlijk niet je ideale partner tegenkomt, wel jezelf.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Vorm

Deze workshop duurt twee dagen.

Kosten

€ 450,00 inclusief koffie, thee en lunch.

Opleiders

  • Alex Lagas

    "Doorgeven wat ik heb aangenomen" Lees meer

  • Wietske Jansen Schoonhoven

    "Het onbenoembare zichtbaar maken." Lees meer

  • Remco Holstege

    "Beweeg wat je weet, weet wat je beweegt." Lees meer

Uitgebreide informatie Direct aanmelden