Persoonlijk Leiderschap

Onder persoonlijk leiderschap verstaan wij dat je in staat bent zo in contact te zijn met je eigen kwaliteiten dat je ze in het dagelijks leven en in de werksituatie optimaal gebruikt. Wij spreken dan van mensen met persoonlijk gewicht. In deze workshop leer je zo om te gaan met jezelf en de ander dat je eigen kwaliteiten optimaal tot hun recht komen.

De vraag naar persoonlijk leiderschap groeit; ze gaat gelijk op met wat deze tijdgeest van je vraagt om op stroom en in balans te blijven. In deze workshop werkt Wibe Veenbaas met je rondom het bekrachtigen en verruimen van je persoonlijk leiderschap door je ervaring op te laten doen met de plek van waaruit jouw persoonlijk leiderschap ontspringt en met de ontwikkeltaken die daarbij horen.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Voor wie is deze workshop?

Een workshop voor mensen die willen werken aan hun leiderschapsontwikkeling. Tevens heel geschikt voor mensen die kennis willen maken met Wibe Veenbaas, met zijn werkwijze en met de core van zijn leerfilosofie die in deze workshop op gecomprimeerde wijze aan je overgedragen wordt.

Studiepunten en accreditaties

Deze workshop is geaccrediteerd door de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (31 SBU/1,1 EC).

Vorm

Deze workshop duurt twee dagen.

Kosten

€ 750,00 inclusief koffie, thee en lunch.

Opleiders

  • Wibe Veenbaas

    "Yn it stille wetter beweecht in salamander." Lees meer

Uitgebreide informatie Direct aanmelden