Plek voor je volgende stap!

Samen onderzoeken we wat jou belemmert en wat nodig is om jouw volgende stap te maken. Dit doen we aan de hand van de principes van Systemisch Werken en andere stromingen. Familieopstellingen zijn een krachtig middel om verborgen belemmeringen binnen een systeem (gezin, organisatie en dergelijke) zichtbaar te maken. Zo leer je jouw dynamieken kennen in de ontmoeting met de ander, en wordt duidelijk wat werkelijk nodig is om jouw volgende stap te kunnen maken.

Ben je toe aan een volgende stap in jouw persoonlijke of professionele leven? En ben je benieuwd wat voor inzichten Systemisch Werken jou hierbij kan verschaffen? Dan is deze workshop iets voor jou. Aan het einde van deze twee dagen zul je ervaren dat je een belangrijke stap op jouw weg al hebt gezet.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Vorm

Deze workshop duurt twee dagen.

Kosten

€ 450,00 inclusief koffie, thee en lunch.

Opleiders

 • Jaron Reisman

  "'Rijke momenten verzamelen in samenzijn met anderen, dat vind ik het mooiste wat er is'." Lees meer

 • Ruth Bellinkx

  "Kijken, kijken en dan ineens een hele nieuwe wereld zien" Lees meer

 • Mirjam Dirkx

  "Zoals ik steeds weer in de tonen van de piano mijzelf kan terugvinden, zo luister ik naar de ander." Lees meer

 • Alex Lagas

  "Doorgeven wat ik heb aangenomen" Lees meer

Ervaringen

 • Een feest van twee dagen

  Bij de deur deden we onze schoenen uit en ons masker af. Veertien vreemden met een verhaal en een wens. Eenmaal binnen was daar de kalme blik van de gastheer. We keken elkaar eens aan en haalden diep adem. En toen begon het feest. Om de beurt stonden we in het licht. Ieder werd met milde ogen bekeken. Ieders verhaal werd zichtbaar gemaakt. Verstopte gevoelens werden uit hun schuilplaats gelokt en ervaren. Vreemden werden moeders, zusters, vaders, verlangens, verdriet. Elke wens kreeg de ademtocht van woorden mee en werd gehoord. We dronken tranenthee met elkaar. We hielden elkaar vast. We lieten elkaar ons verwonde hart zien. We lachten samen. Dit feest duurde maar twee dagen, deze mensen zal ik wellicht nooit meer tegenkomen. Maar wij hebben elkaar wérkelijk ontmoet en begroet, wij zijn geen vreemden meer. Ik ben dankbaar en vol vreugde over deze bijzondere ontmoeting.
  Christianne Verheugd

Uitgebreide informatie Direct aanmelden