Overgave: vrouw en seksuele energie

Een workshop voor vrouwen rondom seksuele energie, intimiteit en verlangen

Seksuele energie is er altijd, zo dichtbij en toch zo’n mysterie. Het is onze levensenergie, die vorm kan vinden in vrijen, maar die ook ons hele lichaam en zijn kan doorstromen en voeden met kracht, zachtheid en vreugde. Ze geeft ons grond en bedding in ons bekken, wekt ons in het hart tot liefde en intimiteit en ontspant ons denkhoofd, zoals de tantrische visie ons leert. We staan met meer volheid, lust en liefde in ons leven, ons werk en onze relaties.

In het belichamen van onze vrouwelijkheid en seksuele energie komen we veel oordelen tegen, van de maatschappij, van anderen, van onszelf. Je wordt uitgenodigd jouw seksuele energie en jouw verlangen te ervaren, te onderzoeken en blokkades te transformeren. Met openheid voor alles wat zich aandient. Met overgave aan jouw bekken en hart, waar je kunt ontspannen in het contact met jezelf en de ander.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Voor wie is deze workshop?

Vrouwen die hun ervaring rondom de thema's liefde, intimiteit en seksualiteit willen onderzoeken en in die ervaring verder willen ontspannen. Professionals die hun bewustzijn rondom het werken met intimiteit en seksualiteit willen vergroten en verdiepen vanuit de eigen ervaring.

Studiepunten en accreditaties

Deze workshop is geaccrediteerd door de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (73 SBU/2,6 EC).

Vorm

De workshop duurt twee dagen. De eerste dag heeft een avondprogramma.

Kosten

€ 500,00 inclusief koffie, thee, lunch en avondeten.

Opleiders

 • Conny ten Klooster

  "De beweging van lichaam en ziel, die de weg wijst. " Lees meer

Ervaringen

 • Klein geluk

  Het waren twee prachtige dagen. Met een lach door de tranen heen. En met de warmte en het vertrouwen dat nodig is om open te gaan. Ik vond wat ik zocht: ervaringen om weer een poos mee vooruit te kunnen. Dank daarvoor! - Natascha Leeuwenkuijl

 • Ik weet nu welke kant ik op wil

  Deze workshop heeft bij mij heel veel in beweging gebracht. Erna wist ik veel beter welke kant ik op wilde, waar mijn verlangen ligt. In een aantal opzichten ben ik dat heel concreet gaan doen. Ik ben gestart met het neerzetten van mijn praktijk, maak een website en volg sinds een aantal weken een opleiding tot kindercoach. - Corina Patings

 • Ik zou dit ieder half jaar wel willen

  Wat heerlijk al dat lijfwerk. Ik zou dat ieder half jaar wel willen. Maar dan wel van Conny. Fantastisch hoe zij dit doet. Geen woorden voor. - D.M.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden