Boeken en publicaties

De inzichten en ervaringen die we binnen Phoenix Opleidingen al jarenlang opdoen in het werken met mensen, vinden hun weerslag in onze boeken en artikelen. Zo hebben we in de loop der jaren een ruime collectie opgebouwd van boeken die we allemaal uitgeven in eigen beheer, en verschijnen regelmatig artikelen in diverse vakbladen. 

Boeken

De boeken die je in onze webshop vindt, spelen allemaal een rol in onze opleidingen en workshops. Ze geven inzicht en praktische informatie voor professionals die met mensen werken en zijn een bron van inspiratie voor eenieder die geïnteresseerd is in persoonijke groei. Boeken over leiderschap, communicatie, Systemisch Werken, diagnostiek en werken met verhalen. In onze webshop vind je ze allemaal op een rij.

Een deel van onze boeken is als gesproken boek beschikbaar, bijvoorbeeld voor mensen met een visuele beperking of dyslexie. Deze collectie wordt voortdurend uitgebreid. Voor het bestellen van deze boeken kun je terecht bij Dedicon.

Let op! Voor boekhandelaren gelden speciale tarieven. Neem alvorens te bestellen contact op met ons secretariaat op nummer
030 - 271 13 83.

Bekijk de Boeken

Artikelen

Van veel van onze medewerkers verschijnen regelmatig publicaties in de pers en vakbladen. We hebben ze voor je op een rij gezet. Hieronder vind je een overzicht.

Bekijk de Artikelen

Video's

Bekijk de Video's

Brochure

Bekijk de Brochure

Phoenix in de pers

Bekijk Phoenix in de pers